vrijdag 23 februari 2024
29 C
Paramaribo
8.3 C
Amsterdam
5
(1)

Buschauffeur aangehouden voor onveilig rijgedrag en belemmering politie

lees ook ...

Schotenwisseling tussen politie en roofverdachten eindigt in...

Tijdens een gewelddadige diefstal op een goudveld in Krofaya is op zaterdag 17 februari 2024 de 33-jarige roofverdachte R.L. om het leven gekomen bij een confrontatie met de politie van het bureau Bro...

Op donderdagochtend, 30 november 2023, heeft de politie van het bureau Latour in Paramaribo de 32-jarige buschauffeur A.T. gearresteerd tijdens verkeersregeling op de Coesewijnestraat. Een verkeersagent merkte op dat A.T. het verkeer ophield door passagiers in- en uit te laten stappen op de rijbaan zonder het voertuig bij de bushalte te stoppen. Dit resulteerde in een incident waarbij een bromfietser ten val kwam op het rijwielpad, gelukkig zonder ernstige verwondingen.

Bij confrontatie met de politie uitte A.T. beledigingen richting een politieambtenaar. Het bleek niet de eerste keer dat deze buschauffeur zich schuldig maakte aan dergelijk gedrag, wat resulteerde in een aanspreking door de politie. Uiteindelijk gaf A.T. gehoor aan het stopteken van de politie, maar hinderde vervolgens de politieambtenaar die hem een boete wilde opleggen.

Met assistentie van een andere verkeersagent werd de buschauffeur in de boeien geslagen en overgebracht naar het politiebureau voor voorgeleiding. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is A.T. in verzekering gesteld wegens belediging en bedreiging. Het valt op dat deze buschauffeur al meerdere snelrechtvonnissen op zijn naam heeft staan voor eerder begane overtredingen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeBuschauffeur aangehouden voor onveilig rijgedrag en belemmering politie