maandag 24 juni 2024
26.6 C
Paramaribo
24.8 C
Amsterdam
5
(1)

Bus belandt in kanaal; chauffeur overleden

lees ook ...

US$ 40.000 gestolen door gemaskerde mannen

In de vroege ochtend van zaterdag vond er een gewapende overval plaats in het ressort De Nieuwe Grond. Vier gemaskerde mannen, waarvan twee gewapend met vuurwapens, drongen een woning binnen ondanks d...

De 40-jarige buschauffeur Roepeshkoemar Leda is dinsdag bij een verkeersongeval aan de Adronweg in het district Nickerie overleden. Rond 10 uur ’s morgens ontving de politie van het bureau Waldeck de melding dat er aan de Adronweg een bus in het langs de weg lopende kanaal terecht was gekomen en de dat de bestuurder het leven heeft gelaten. Het slachtoffer moest  met behulp van de brandweer uit het voertuig gehaald. Een arts stelde officieel de dood van de man vast.

Onderzoek wees uit dat de buschauffeur werkzaam was voor een busbedrijf in Paramaribo en passagiers had afgezet aan de Adronweg of te wel de weg die leidt naar South Drain. Op zijn terugweg naar Paramaribo, moet de buschauffeur die alleen in het voertuig was, de controle over de besturing van het voertuig hebben verloren. Hij geraakte van de weg en kwam op de rechter berm terecht.

De bus belandde vervolgens in het langs de weg lopende kanaal met voor de buschauffeur het noodlottige gevolg. De bus heeft aanzienlijke materiële schade aan de voorzijde en is ter herkeuring door de politie in beslag genomen.

In opdracht van het Openbaar Ministerie zal het ontzielde lichaam van Roepeshkoemar aan de nabestaanden worden afgestaan.

Het onderzoek van dit verkeersongeval is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio West.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeBus belandt in kanaal; chauffeur overleden