woensdag 31 mei 2023
24.4 C
Paramaribo
17.8 C
Amsterdam
4.5
(2)

Burenruzie om water resulteert in zware mishandeling

lees ook ...

Zwerver overlijdt na steekpartij; verdachte aangehouden

De politie van het bureau Centrum ontving een melding van een steekincident op die locatie. Bij aankomst troffen de agenten het levenloze slachtoffer aan, wiens identiteit nog onbekend is. De 39-jarig...

De 37-jarige Johan B is door de politie van het bureau Livorno aangehouden voor zware mishandeling. Een jongeman deed op 30 oktober met een armfractuur het politiebureau aan en verklaarde aan de wetsdienaren met een houtenbalk te zijn mishandeld door zijn erfbewoner Johan. Volgens het slachtoffer woont hij op een perceel met een aantal erfwoningen, waarbij de bewoners gebruik moeten maken van een gemeenschappelijke erfkraan.

Het gebruikmaken van de erfkraan zorgt steeds weer voor problemen, waarbij hij op 30 oktober ruzie kreeg met Johan. Hij verklaarde dat hij uit het bad kwam en zag dat zijn emmer die hij onder de kraan had geplaatst om te vullen door Johan was weggehaald. De jongeman plaatste toen zijn emmer om te vullen.

Er ontstond hierdoor een woordenwisseling tussen hem en Johan, die uitmondde in een ruzie. Tijdens de ruzie bracht Johan hem met een houtenbalk een slag toe aan zijn linker bovenarm. Het slachtoffer werd voor medische behandeling met het politievoertuig overgebracht naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

De verdachte meldde zich kort daarna op het politiebureau aan en werd direct aangehouden. Johan werd voorgeleid en is na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeBurenruzie om water resulteert in zware mishandeling