maandag 20 mei 2024
29 C
Paramaribo
16 C
Amsterdam
0
(0)

Bromfietser overleden in ziekenhuis na aanrijding; automobilist doorgereden

lees ook ...

Zoon vast voor diefstal geld bejaarde moeder

De politie van bureau Latour heeft op maandag 13 mei 2024 de verdachte G.D. (49) aangehouden op zijn woonadres in de omgeving van de Kweeklustweg. G.D. wordt ervan verdacht een geldbedrag van zijn moe...

De 44-jarige bromfietser Mahenderkoemar Phoeli heeft een aanrijding op 25 augustus niet overleefd. Hij werd door een autobusje aan de Kwattaweg aangereden. Echter is de autobestuurder na de aanrijding doorgereden en liet het verkeersslachtoffer in hulpeloze toestand achter.

De politie werd telefonisch van dit ongeval op de hoogte gesteld en deed de plaats aan voor onderzoek. Bij aankomst werd de bromfietser met zware letsels op het wegdek aangetroffen. Met de ambulance werd Mahenderkoemar afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo waar hij ter verpleging werd opgenomen.

Het voorlopige onderzoek heeft uitgewezen dat dat beide bestuurders over de Kwattaweg reden. Zij kwamen vanuit de richting van de Vierde rijweg gaande richting de Derde rijweg. Ter hoogte van pandnummer 568 werd de bromfietser die voorreed door het grijs gelakte autobusje van achteren aangereden.

De automobilist reed vervolgens door en liet de bromfietser in hulpeloze toestand achter. Hij heeft zich nog niet aangemeld bij de politie. Een ieder die informatie kan verschaffen die kan leiden tot de aanhouding van deze autobestuurder, wordt gevraagd deze door te spelen aan het Command Center op het nummer 115, de gratis tip lijn 179 en de Verkeersunit van Regio Midden op het nummer 582050.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Mahenderkoemar na obductie afgestaan aan de nabestaanden. Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de verkeersunit van regio midden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeBromfietser overleden in ziekenhuis na aanrijding; automobilist doorgereden