maandag 22 april 2024
25 C
Paramaribo
7.5 C
Amsterdam
0
(0)

Broers betrokken bij conflict: arrestatie na aangifte van mishandeling

lees ook ...

Slachtoffer laat leven bij gewapende roofoverval

De 39-jarige R.K. heeft bij de gewapende roofoverval in de morgen van vrijdag 19 april 2024 op een adres in het politieressort Livorno ter plekke het leven gelaten. De politie van het bureau Livorno d...

De politie van het bureau Livorno heeft de 39-jarige verdachte A.O. gearresteerd op verdenking van ernstige mishandeling. De aanleiding voor deze arrestatie was een aangifte die zijn 37-jarige jongere broer A.D. diezelfde dag deed bij het politiebureau van Livorno. Volgens de aangever heeft zijn broer hem ernstig mishandeld na een woordenwisseling op hun gezamenlijke woonadres in het ressort Livorno.

Uit het voorlopige politieonderzoek blijkt dat A.D. samenwoont met zijn broers A.O. en A.B. op hetzelfde erf. De aangever verbleef enkele weken in het binnenland voordat hij terugkeerde naar zijn woning. Bij zijn terugkomst ontstond een conflict tussen hem en zijn jongere broer A.B., dat uitmondde in een woordenwisseling. Hierbij noemde A.B. zijn oudere broer A.D. een verrader.

A.O., die het conflict had gevolgd, probeerde in te grijpen om de ruzie te beëindigen. Toen A.B. wegliep, confronteerde A.D. hem met het conflict en beschuldigde hem eveneens van verraad, wat resulteerde in een fysieke confrontatie tussen A.D. en A.O. A.D. viel daarbij op de grond en liep verwondingen op, waaronder een gekneusde vinger.

Een ander familielid greep in en scheidde de vechtende broers, waarna het slachtoffer aangifte deed tegen zijn oudere broer A.O. vanwege de mishandeling. A.D. werd voor medische behandeling doorverwezen naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Na zijn arrestatie is de verdachte A.O. in verzekering gesteld, in afwachting van verder onderzoek. Dit gebeurde na overleg met het Openbaar Ministerie.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeBroers betrokken bij conflict: arrestatie na aangifte van mishandeling