maandag 20 maart 2023
27.1 C
Paramaribo
8.7 C
Amsterdam
0
(0)

Broer mishandelt zus om betaling vaste lasten

lees ook ...

Twintigjarige jongeman in Suriname doodgestoken 

Op de Menkedam in de Olometiesteeg heeft zich donderdag een dodelijke steekpartij voorgedaan. Het slachtoffer is een 20-jarige buurjongen die verwondingen heeft opgelopen nadat hij betrokken raakte bi...

De 31-jarige Wikash R. is op 16 juli voor mishandeling van zijn zus door de politie van het bureau Livorno op zijn woonadres opgespoord en aangehouden. Een dag eerder deed de zus aangifte van mishandeling bij de politie.

Volgens de aangeefster wonen zij en haar broer Wikash in afzonderlijke woningen die op hetzelfde perceel staan. Daarbij zijn er onderlinge afspraken gemaakt voor wat betreft de bijdrage die elkeen maandelijks moet doen om de vaste lasten te kunnen betalen.

Wikash verzuimt steeds weer om zijn bijdrage te doen, waardoor broer en zus vaker woordenwisselingen hierover kregen. De broer die wat alcohol had genuttigd, werd boos toen zijn zus hem hierover op 15 juli weer aansprak. Hij ging dusdanig tekeer, mishandelde zijn zus en bedreigde haar te zullen doden. Het slachtoffer moest medisch worden behandeld.

De driftige broer werd overgebracht naar het politiebureau en voorgeleid bij de Hulp Officier van Justitie. Na afstemming met het Opbaar Ministerie is Wikash door de politie achter slot en grendel geplaatst.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeBroer mishandelt zus om betaling vaste lasten