donderdag 21 september 2023
32.9 C
Paramaribo
15.2 C
Amsterdam
0
(0)

Broer aangehouden na woordenwisseling die escaleert in vechtpartij met zus

lees ook ...

Illegale Braziliaan gearresteerd voor gewelddadige hotelbero...

Op dinsdag 19 september 2023 werd de 34-jarige verdachte R.D. van Braziliaanse afkomst, die illegaal in Suriname verbleef, aangehouden in het ressort Geyersvlijt door de Recherche van Regio Paramaribo...

Op 14 juni 2023 werd de 42-jarige F.M. door de politie van bureau Rijsdijk gearresteerd, nadat zijn 37-jarige zus N.M. op die dag aangifte tegen hem had gedaan. Volgens de aangeefster woont haar broer bij haar in, maar waren er al lange tijd meningsverschillen vanwege zijn gedrag. Het bereikte een tipping point toen ze hem op 13 juni 2023 aanzegde om te vertrekken. Dit maakte haar broer boos en hij uitte bedreigingen naar haar.

Op 14 juni 2023, toen haar broer afwezig was, besloot de aangeefster zijn spullen op straat te zetten. Dit escaleerde de situatie en resulteerde opnieuw in een woordenwisseling tussen hen, die uiteindelijk uitmondde in een vechtpartij.

Tijdens het incident werd de echtgenoot, die het gebeuren filmde, aangevallen door zijn zwager met een hamer en een scherp voorwerp, resulterend in steek- en snijverwondingen. De zus kreeg ook klappen van haar broer. De echtgenoot heeft zichzelf naar een arts gebracht voor medische behandeling en verkeert buiten levensgevaar.

De verdachte werd opgespoord, aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verdere procedures na overleg met het Openbaar Ministerie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeBroer aangehouden na woordenwisseling die escaleert in vechtpartij met zus