zaterdag 18 mei 2024
23.4 C
Paramaribo
19.7 C
Amsterdam
0
(0)

Braziliaanse verdachten van berovingen vastgezet na aanhouding in Lawagebied

lees ook ...

Man aangehouden na dreigementen en vernielingen

De politie van het bureau Latour heeft de 36-jarige I.A. die woonachtig is in de omgeving van de Appelsteeg, aangehouden. De politie van dit bureau kreeg de melding dat een man tekeerging aan de Appel...

Op zaterdag 20 april 2024 zijn drie verdachten van Braziliaanse afkomst, genaamd J.D. (35), J.D. (41) en A.D. (38), gearresteerd door militairen in het Lawagebied van Suriname. De arrestatie volgde op een schotenwisseling tussen een groep gewapende mannen op een varende boot en voorbij varende militairen, waarbij de boot met verdachten met hoge snelheid wegvoer.

Twee verdachten die in de rivier waren gesprongen, werden gevangengenomen, terwijl de derde werd overgedragen aan de politie van Lawa. De verdachten worden verdacht van verschillende berovingen in het achterland. Bij hun arrestatie werden mobiele telefoons, tablets, scherpe munitie en hulzen aangetroffen.

Op maandag 22 april zijn de drie verdachten overgebracht naar de afdeling Recherche van regio Oost. De twee andere verdachten zijn nog voortvluchtig, maar er wordt aan hun aanhouding gewerkt. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn alle drie de verdachten in voorlopige hechtenis genomen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeBraziliaanse verdachten van berovingen vastgezet na aanhouding in Lawagebied