woensdag 26 juni 2024
25.3 C
Paramaribo
22 C
Amsterdam
0
(0)

Braziliaanse verdachten met jachtgeweren gearresteerd door Regio Bijstandsteam

lees ook ...

Man aangehouden voor mishandeling en bedreiging van vriendin...

De politie van het bureau Livorno heeft de 37-jarige R.D. aangehouden op zijn woonadres aan de Chautalweg voor mishandeling en bedreiging. Zijn 27-jarige vriendin R.C. deed op donderdag 13 juni 2024 a...

Het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) heeft vier personen, waaronder drie Brazilianen, aangehouden vanwege overtreding van de Vuurwapenwet. De aanhouding vond plaats langs de Sir Winston Churchillweg, na meldingen van buurtbewoners over verdachte activiteiten.

Na meldingen van buurtbewoners over de aanwezigheid van drie buitenlanders, L.D.S. (30), C.P.J. (39), en S.D.A. (27), samen met een autobestuurder in de omgeving van Marina Durga, startte de politie onmiddellijk een onderzoek. Bij aankomst op de locatie troffen de wetshandhavers de vier mannen aan in een voertuig.

Een daaropvolgend onderzoek van het voertuig leidde tot de vondst en inbeslagname van jachtgeweren en munitie. Verder ontdekte de politie dat de automobilist slechts was belast met het ophalen van de drie Brazilianen bij de Afobakaweg en hen naar de stad moest vervoeren. De verdachten werden overgedragen aan de politie van het bureau Livorno voor verdere verwerking.

Na overleg met het Openbaar Ministerie werden de drie buitenlandse verdachten in verzekering gesteld, hangende het lopende onderzoek. De autobestuurder is na verhoor vrijgelaten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeBraziliaanse verdachten met jachtgeweren gearresteerd door Regio Bijstandsteam