woensdag 24 juli 2024
28 C
Paramaribo
17.4 C
Amsterdam
5
(1)

Boyke aangehouden na mishandeling van twee vrouwen 

lees ook ...

Grote partij illegale alcohol en sigaretten in beslag genome...

De politie van Centrum heeft zoals gebruikelijk gesurveilleerd in het drukke uitgaansgebied rondom het Onafhankelijkheidsplein, de Tourtonnelaan, de Letitia Vriesdelaan, Waka Pasi en de Nassylaan, waa...

De politie van het bureau Latour heeft de verdachte A.N. (59), bijgenaamd “Boyke”, op woensdag 18 juli 2023 gearresteerd, nadat hij zich uiteindelijk op het politiebureau meldde. A.N. werd herhaaldelijk opgeroepen door de autoriteiten.

De aanhouding volgde op aangiften van twee vrouwen, A.S. (23) en haar moeder A.G. (52), die in juni 2023 bij de politie melding maakten van mishandeling en vernieling. Uit het voorlopige onderzoek is gebleken dat A.G. haar voertuig op de berm voor haar woning had geparkeerd. Op dat moment reed A.N. voorbij en stopte voor de inrit van de woning van zijn schoonzus.

Een verhitte discussie ontstond, waarbij A.N. zijn broer belde, die op dat moment afwezig was. A.S. en haar moeder spraken de verdachte aan en vroegen waarom hij haar moeder uitschold. Dit leidde tot een agressieve reactie van de man, waarbij hij zijn nichtje wegduwde. Toen de moeder tussenbeide kwam, werd ze hevig mishandeld, waarbij ze aan haar haren werd getrokken en geslagen en geschopt. A.S. probeerde de twee te scheiden, maar kreeg een klap in haar gezicht van haar oom.

Gelukkig kon een neefje erger voorkomen. Na het incident verliet A.N. de plaats. Beide vrouwen liepen schaafwonden op en werden medisch behandeld in het Academisch Ziekenhuis.

De verdachte is voorgeleid en na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie in voorlopige hechtenis genomen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeBoyke aangehouden na mishandeling van twee vrouwen