woensdag 24 april 2024
32 C
Paramaribo
7 C
Amsterdam
3.5
(2)

Bidjaikoemar had big’ai op lichaam rijpe vrouw

lees ook ...

Schoten gelost bij gewapende overval in district Wanica

In de vroege ochtenduren van zondag, rond 02.30 uur, vond een gewapende overval plaats aan de Anand Nagarweg in het district Wanica. De daders braken een raam open om toegang te krijgen tot de woning....

In de middag van zondag 02 oktober is Bidjaikoemar S. (42) door de politie van Uitvlugt aangehouden. De verdachte poogde eerder op die dag een 59-jarige vrouw in haar woning aan de Koningspalmstraat te verkrachten.

Volgens verklaring van de aangeefster lag zij in haar woonkamer op haar bankstel en had vanwege de hitte de deur open laten staan. Plotseling kwam Bidjaikoemar haar woning binnen en greep haar vast. Daarbij maakte hij haar mond dicht met een stuk lap.

Ze verzette zich, waardoor de verdachte haar van de bankstel trok. Hierdoor viel zij op de vloer en kwam de indringer op haar zitten. Hij maakte haar mond met één hand dicht en met zijn andere hand scheurde hij haar ondergoed. Ze bleef zich verzetten en gelukte het haar om hulp te roepen.

Haar buren schoten haar te hulp en trokken de verdachte van haar weg. De verdachte werd bij aankomst van de politie in de boeien geslagen en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Bidjaikoemar achter slot en grendel geplaatst.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeBidjaikoemar had big'ai op lichaam rijpe vrouw