woensdag 31 mei 2023
24.4 C
Paramaribo
17.8 C
Amsterdam
3.5
(2)

Bidjaikoemar had big’ai op lichaam rijpe vrouw

lees ook ...

Politie-inspecteur grijpt in nadat verdachte goederen steelt...

Op vrijdag 26 mei 2023 heeft de politie de 37-jarige verdachte M.G. gearresteerd aan de Wilhelminastraat, ter hoogte van Shell On The Run. De arrestatie vond plaats naar aanleiding van een diefstal va...

In de middag van zondag 02 oktober is Bidjaikoemar S. (42) door de politie van Uitvlugt aangehouden. De verdachte poogde eerder op die dag een 59-jarige vrouw in haar woning aan de Koningspalmstraat te verkrachten.

Volgens verklaring van de aangeefster lag zij in haar woonkamer op haar bankstel en had vanwege de hitte de deur open laten staan. Plotseling kwam Bidjaikoemar haar woning binnen en greep haar vast. Daarbij maakte hij haar mond dicht met een stuk lap.

Ze verzette zich, waardoor de verdachte haar van de bankstel trok. Hierdoor viel zij op de vloer en kwam de indringer op haar zitten. Hij maakte haar mond met één hand dicht en met zijn andere hand scheurde hij haar ondergoed. Ze bleef zich verzetten en gelukte het haar om hulp te roepen.

Haar buren schoten haar te hulp en trokken de verdachte van haar weg. De verdachte werd bij aankomst van de politie in de boeien geslagen en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Bidjaikoemar achter slot en grendel geplaatst.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeBidjaikoemar had big'ai op lichaam rijpe vrouw