woensdag 24 april 2024
32 C
Paramaribo
7 C
Amsterdam
5
(1)

BID Team ontdekt cocaïne verstopt nabij kruis van vliegtuigpassagier

lees ook ...

Bende pleegt zware beroving met machinegeweren in Brownsweg

Woensdagmiddag heeft een bende opnieuw een gewelddadige beroving gepleegd in het gebied van "7 Passie" te Brownsweg, waarbij machinegeweren werden gebruikt. De bende opende het vuur op twee voertuigen...

Het Bestrijding Internationale Drug (BID) team heeft op zaterdag 23 maart 2024 op de internationale Johan Adolf Pengelluchthaven de vreemdeling D.M. aangehouden wegens overtreding van de Wet Verdovende Middelen. D.M., die op het punt stond naar Brazilië te vertrekken, werd tijdens een controle betrapt met 110 cocaïnebolletjes met een bruto gewicht van meer dan 1 kg, die in beslag zijn genomen.

De drugsverdachte had de cocaïnebolletjes om zijn middel en nabij zijn kruis geplakt. Ook de andere vreemdeling, V.F., die D.M. naar de luchthaven had gebracht, is aangehouden, aangezien hij vermoedelijk meer weet over deze drugssmokkel. Samen met de in beslag genomen drugs zijn de verdachten overgedragen aan de afdeling Narcoticabrigade.

Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn beide verdachten hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeBID Team ontdekt cocaïne verstopt nabij kruis van vliegtuigpassagier