zaterdag 13 april 2024
29.3 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
5
(1)

BID team houdt drie drugssmokkelaars aan op Pengelluchthaven met 16 kilo drugs

lees ook ...

Gewapende diefstal bij Suribet shop eindigt in dodelijk schi...

Maandagavond, omstreeks 22.10 uur, heeft een gewapende diefstal plaatsgevonden bij de Suribet shop in de buurt van de kruising van de Nieuwe Weergevondenweg en de Kalidienweg. Drie gewapende mannen wa...

Het Bestrijding Internationale Drug (BID) team heeft op de Internationale J.A. Pengelluchthaven drie passagiers die op het punt stonden naar het buitenland te vertrekken, aangehouden. De gearresteerden worden geïdentificeerd als J.K. (25), J.F. (65) en J.S. (35).

Deze individuen werden betrapt op een poging tot drugssmokkel vanuit Suriname naar Nederland tijdens controlewerkzaamheden van de wetsdienaren van BID. Bij inspectie van hun lichamen werd ontdekt dat ze in totaal 16 kilogram drugs bij zich droegen. Het verderfelijke spul werd samen met de verdachten overgedragen aan de afdeling Narcoticabrigade voor verdere behandeling.

Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn de verdachten J.K., J.F. en J.S. in verzekering gesteld hangende het lopende onderzoek door de politie. Deze arrestatie benadrukt de vastberadenheid van de autoriteiten om de drugssmokkel in Suriname krachtig aan te pakken en te bestrijden. Verdere details over het onderzoek zullen te zijner tijd worden vrijgegeven.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeBID team houdt drie drugssmokkelaars aan op Pengelluchthaven met 16 kilo drugs