donderdag 21 september 2023
32.9 C
Paramaribo
15.2 C
Amsterdam
0
(0)

Beroving aan de Gulzarweg, rovers ingesloten

lees ook ...

Seksueel misbruik: Twee verdachten gearresteerd in Domburg n...

Op donderdag 14 september 2023 heeft de politie van het bureau Domburg aan de Waterkant te Domburg twee verdachten, L.J. (18) en S.W. (34), aangehouden. Deze twee personen worden ervan beschuldigd dat...

Na melding van een beroving middels geweldpleging op 07 julie aan de Gulzarweg, deed de politie van Latour het adres aan voor onderzoek. Daar aangekomen werd het slachtoffer M.M. (37) met letsels aan zijn bovenarm aangetroffen.

M.M deed aangifte bij de politie van de beroving. Hij gaf de politie te kennen dat hij in zijn kamer via zijn mobiele telefoon naar muziek lag te luisteren, toen hij plotseling iemand hoorde roepen. Aangezien hij dacht dat het een bekende was, liep hij de kamer uit en maakte de voordeur van de woning open.

Tot zijn verbazing zag hij twee onbekende mannen van wie één hunner gewapend was met een vuurwapen. Hij rende direct zijn slaapkamer binnen en deed de deur op slot. Terwijl de verdachten het huis overhoop haalden, bewapende hij zich met een scherp voorwerp die hij in zijn kamer had bewaard en liep naar buiten om zijn have en goed te beschermen.

Bij die gelegenheid zag hij één van de verdachten zijn tas inhoudende grote geldbedragen in SRD, Euro en andere spullen van het dressoir wegnemen. Hij geraakte in een gevecht met de mannen, waarbij één van de verdachten een kapverwonding aan zijn hand opliep. De gewapende verdachte bracht hem met het wapen een slag toe aan zijn bovenarm, waardoor hij een verwonding opliep. Na de daad verlieten de twee verdachten de plek met medeneming van de buit in een gereedstaand voertuig.

In samenwerking met het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) werd het gebied uitgekamd, waarna de drie verdachten, R.D. (29), P.S. (23) en de 39-jarige M.P., na enige tijd in de directe omgeving werden aangehouden.

In het voertuig werden door de politie verschillende goederen waaronder een jachtgeweer met 05 hagel patronen aangetroffen en in beslag genomen. Het slachtoffer M.M alsook de verdachte M.P. moesten medisch worden behandeld.

Na medische behandeling van M.P. werden de drie verdachten die naar het politiebureau waren overgebracht, voorgeleid en zijn in afstemming met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeBeroving aan de Gulzarweg, rovers ingesloten