woensdag 24 april 2024
25 C
Paramaribo
4.9 C
Amsterdam
5
(1)

Bemiddelende broer verwond bij ruzie moeder en jongere broer

lees ook ...

Ondernemer gearresteerd na vondst vuurwapen bij roadblock in...

Tijdens een roadblock aan de Kwattaweg op maandag 15 april 2024, in het kader van "Operatie Zero Tolerance", hebben politiemedewerkers van de Surveillance Unit Duisburglaan (SUD) in samenwerking met l...

De 32-jarige Wensly P. is op 10 oktober door zijn jongere broer Sergio C. aan de Sleedoornstraat te Munder met een scherp voorwerp verwond. Na de melding dat er op het adres een slachtoffer van een steekpartij was, deed de politie van het bureau Munder de plek aan voor onderzoek.

Bij aankomst van de wetsdienaren was het slachtoffer reeds per eigen gelegenheid afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Wensly die op dat moment niet aanspreekbaar was, werd ter verpleging in de ziekeninrichting opgenomen.

De verdachte heeft na de daad de plek verlaten en is nog voortvluchtig. Ook het scherp voorwerp is nog niet achterhaald.

Volgens het voorlopige onderzoek is gebleken dat het slachtoffer op bezoek was bij zijn moeder. Op een bepaald moment kreeg de verdachte Sergio een woordenwisseling met zijn moeder. Wensly kwam tussen beiden en sprak zijn jongere broer aan.

Bij die gelegenheid kreeg Sergio een opwelling en bracht Wensly met een scherp voorwerp een steekverwonding toe in zijn buikstreek. Aan de aanhouding van de voortvluchtige verdachte wordt gewerkt.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeBemiddelende broer verwond bij ruzie moeder en jongere broer