zondag 5 december 2021
24.4 C
Paramaribo
3.8 C
Amsterdam
5
(1)

Bekende visdief kort na diefstal in de boeien geslagen

lees ook ...

Chinese vrouw met drugs in club aangehouden

Een 36-jarige vrouw van Chinese komaf, Ying L., is door leden van de afdeling Traffic in Person (TIP) bijgestaan door rechercheurs van de afdeling Narcoticabrigade en andere politie-eenheden in de vro...

De politie van het bureau Lelydorp heeft onlangs de bekende van de politie Orpheo A. (35) wederom aangehouden. Deze verdachte die bekend is als ‘Redimang’ maakte het tot een gewoonte om steeds weer van dezelfde verkoper van de openbare markt van Lelydorp vis uit zijn diepvries weg te nemen. Na zijn daad, verkocht hij de gestolen vissen voor de plaatselijke bevolking.

De visdief is meermalen voor zijn strafbare handeling aangehouden en in verzekering gesteld. Deze man die geen verbetering vertoont, maakte zich het vorig weekend weer schuldig aan het strafbaar feit, maar werd op heterdaad betrapt door een alerte buurtbewoner die de politie inschakelde.

Bij het zien van het politievoertuig liet hij de gestolen vissen op de grond vallen en probeerde weg te komen. Orpheo werd echter door de politieambtenaren in de kraag gevat en overgebracht naar het politiebureau.

Hij werd voorgeleid en na overleg met het Openbaar Ministerie is Orpheo wederom door de politie achter slot en grendels geplaatst.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeBekende visdief kort na diefstal in de boeien geslagen