maandag 6 februari 2023
25.5 C
Paramaribo
3.3 C
Amsterdam
2
(1)

Bejaarde vrouw slingert uit bus; voertuig kantelt om en komt op slachtoffer terecht

lees ook ...

Broers aangehouden voor overtreding wet verdovende middelen

Een gemengd team van de politie van Regio Oost heeft de gebroeders Daryl H. (33) en Maikel H. (37) die drugsverkopers zijn, voor overtreding wet verdovende middelen aan de Redjoweg te Meerzorg in het ...

Bij een verkeersongeval, zondag, op de Oostwestverbinding ter hoogte van kilometer 87 nabij Moengo is de 74-jarige Esselien Pinas aan de opgelopen letsels overleden. Uit het voorlopig onderzoek kwam naar voren dat de 57-jarige O.D., de dochter van de overledene, een busje bestuurde. Daarin zaten als mede-inzittenden het verkeersslachtoffer en drie tieners tussen de 10 en 20 jaar oud.

Zij reden over de Oostwestverbinding komende vanuit Albina gaande in de richting van Paramaribo. Ter hoogte van kilometer 87 kreeg het voertuig een klapband, waardoor de autobestuurster O.D. vermoedelijk de controle over de besturing van het busje verloor. Het voertuig raakte van de weg, belandde op de rechterberm en sloeg vervolgens over de kop.

De mede-inzittende Esselien slingerde uit het busje, waarbij het voertuig omkantelde en op de vrouw terechtkwam. Met behulp van omstanders die in de nabije omgeving waren, werd het voertuig opgetild en weer op de wielen gebracht. De bejaarde vrouw die letsels opliep, overleed ter plaatse. Een arts stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast.

De bestuurster O.D. die ook letsels heeft opgelopen, werd door de plaatselijke arts behandeld en door verwezen naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Per eigen gelegenheid is O.D. voor medische behandeling door de familie overgebracht naar de Franse kant. De drie tieners kwamen met de schrik vrij en mochten na door de arts te zijn onderzocht naar huis. Het rijbewijs van O.D. is hangende het onderzoek ingevorderd.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Esselien ter obductie in beslag genomen. Het voertuig is ter herkeuring door de politie in beslag genomen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeBejaarde vrouw slingert uit bus; voertuig kantelt om en komt op slachtoffer terecht