zaterdag 1 oktober 2022
32.2 C
Paramaribo
13.7 C
Amsterdam
4
(2)

Bejaarde vrouw in Suriname worstelt met rovers

lees ook ...

Ontvluchte jeugdige arrestanten weer aangehouden

Het Regio Bijstand Team Paramaribo, heeft op dinsdag 27 september omstreeks 09.30 uur de twee jeugdige ontvluchte arrestanten Luciano Pinas en Joël Majoko in een woning aan de Bolletriestraat wederom ...

Een bejaarde vrouw raakte met twee rovers in een worsteling toen die haar gouden halsketting probeerden weg te rukken. De seniorenburger bevond zich op haar erf. Het is de dieven niet gelukt om het sieraad mee te nemen, want zij vond het op het erf. Het geval deed zich voor aan de Tillystraat in het Renschproject te Paramaribo.

Door de worsteling is de kleding van de vrouw gescheurd. Na de daad stapten de twee verdachten op hun bromfiets en reden weg. Op een bepaald moment lieten zij het rijtuig achter bij een crèche in de nabije omgeving en zetten te voet hun vlucht voort.

Leden van het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) hebben vrijdag, binnen 25 minuten na de melding van het Command Center, de 21-jarige Jeffaro A. en Jozua M. (24) in een bosschage op het Rensproject aangehouden.

De rovers werden in afwachting op hun voorgeleiding overgedragen aan de politie van het bureau Munder. Het blijkt te gaan om oud-bekenden van de politie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeBejaarde vrouw in Suriname worstelt met rovers