donderdag 28 maart 2024
35 C
Paramaribo
10.1 C
Amsterdam
0
(0)

Bejaarde vrouw gearresteerd voor oplichting bij volkswoningprojecten

lees ook ...

Militair opent vuur tijdens feestje: Tiener in buikstreek ge...

Een zorgwekkend schietincident heeft op zondag 24 maart 2024 de rust in het ressort Winti Wai verstoord, waarbij de 18-jarige N.K. ernstig gewond raakte. Het incident speelde zich af aan de Bijlstraat...

De politie van het bureau Munder heeft de 66-jarige vrouwelijke verdachte L.C. gearresteerd op verdenking van oplichting en verduistering. De vrouw wordt ervan beschuldigd verschillende geldbedragen in Surinaamse dollars, euro’s en Amerikaanse dollars te hebben ontvangen van verschillende personen, met als belofte dat ze in aanmerking zouden komen voor een volkswoning op een project aan de Gomperstraat en/of de Ringweg.

Echter blijkt dat er geen sprake is van deze volkswoningprojecten en heeft de politie vastgesteld dat L.C. de personen heeft opgelicht en het geld voor eigen gebruik heeft aangewend. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte in voorlopige hechtenis genomen in afwachting van verder onderzoek door de politie.

Mogelijke slachtoffers worden opgeroepen om contact op te nemen met de afdeling Fraude op het politiebureau Geyersvlijt om aangifte te doen. De afdeling Fraude is bereikbaar op de telefoonnummers 455830 en 451313.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeBejaarde vrouw gearresteerd voor oplichting bij volkswoningprojecten