donderdag 28 september 2023
26.6 C
Paramaribo
17.6 C
Amsterdam
0
(0)

Bejaarde vrouw gearresteerd voor oplichting bij volkswoningprojecten

lees ook ...

Man steelt gouden ketting werkgever en koopt auto voor vrien...

Op maandag 11 september 2023 heeft de politie van het bureau Houttuin de 25-jarige verdachte J.C. aangehouden op verdenking van diefstal van een gouden halsketting van zijn werkgever. De benadeelde, t...

De politie van het bureau Munder heeft de 66-jarige vrouwelijke verdachte L.C. gearresteerd op verdenking van oplichting en verduistering. De vrouw wordt ervan beschuldigd verschillende geldbedragen in Surinaamse dollars, euro’s en Amerikaanse dollars te hebben ontvangen van verschillende personen, met als belofte dat ze in aanmerking zouden komen voor een volkswoning op een project aan de Gomperstraat en/of de Ringweg.

Echter blijkt dat er geen sprake is van deze volkswoningprojecten en heeft de politie vastgesteld dat L.C. de personen heeft opgelicht en het geld voor eigen gebruik heeft aangewend. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte in voorlopige hechtenis genomen in afwachting van verder onderzoek door de politie.

Mogelijke slachtoffers worden opgeroepen om contact op te nemen met de afdeling Fraude op het politiebureau Geyersvlijt om aangifte te doen. De afdeling Fraude is bereikbaar op de telefoonnummers 455830 en 451313.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeBejaarde vrouw gearresteerd voor oplichting bij volkswoningprojecten