woensdag 31 mei 2023
31.8 C
Paramaribo
19.7 C
Amsterdam
0
(0)

Bejaarde man vermoord vrouw en slaat de hand aan zichzelf

lees ook ...

drugsverdachten opgepakt, handel in beslag genomen

De afdeling Narcoticabrigade heeft in de middag van donderdag 25 mei 2023 in twee afzonderlijke woning invallen, de twee verdachten R.T. (43) en de 26-jarige A.L., ter zake overtreding wet verdovende ...

De 79-jarige Johan Sof en zijn wederhelft de 78-jarige Norma Glasser gehuwd Sof zijn gisteren door vermoedelijk een familielid dood aangetroffen op hun woonadres aan de Lelydorperweg. De politie van het bureau Lelydorp kreeg een melding van een moord en zelfmoordgeval op het vermelde adres. De wetsdienaren van dit bureau en leden van de afdeling Kapitale Delicten deden de plek aan voor onderzoek.

Ter plaatse troffen de politieambtenaren het ontzielde lichaam van Johan Sof hangend aan een touw onder het balkon aan. Na een ingesteld onderzoek in de woning werd het lichaam van zijn wederhelft, dat geen levensteken vertoonde in haar rolstoel aangetroffen. Een ingeschakelde arts stelde de dood door verstikking vast.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat het bejaarde echtpaar al kenbaar had gemaakt levensmoe te zijn. Dat heeft vermoedelijk de emmer doen overlopen, waarbij Johan zijn vrouw middels een touw om haar nek om het leven bracht. Hierna sloeg de bejaarde man de hand aan zichzelf.

Volgens de arts overleed hij door ophanging. De ontzielde lichamen van het bejaard echtpaar Sof-Glasser zijn na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie ter begrafenis afgestaan aan de nabestaanden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeBejaarde man vermoord vrouw en slaat de hand aan zichzelf