donderdag 23 maart 2023
25.5 C
Paramaribo
12 C
Amsterdam
0
(0)

Bejaarde man beroofd van gouden halsketting

lees ook ...

Man zwaar mishandeld, overreden door personenauto en verdach...

De politie van Jarikaba heeft een melding gekregen van een geval van openlijke geweldpleging. Het slachtoffer werd zwaar mishandeld door enkele mannen en raakte bewusteloos op het wegdek. Terwijl h...

Een 70-jarige man, die groenten aan het plukken was bij zijn woning, kreeg de schrik van zijn leven. De man zag een witte auto voorbij rijden en kort daarna werd hij door twee mannen beroofd van zijn gouden halsketting. Ze kozen na hun daad het hazenpad, maar werden achterna gezeten door de benadeelde. Ook buurtbewoners schoten de 70-jarige man te hulp.

Uiteindelijk stapte het duo in een gereedstaand voertuig, dat met een grote vaart wegreed. Aan de hand van het kentekennummer werd het voertuig met zeven inzittenden door het Arrestatieteam een week later gesignaleerd en klemgereden. De autobestuurder F.G. (24) werd na te zijn voorgeleid ingesloten, terwijl de zes andere personen werden heengezonden. Zij bleken niet betrokken te zijn in deze zaak.

F.G. verklaarde aan de politie dat hij ene R. had ontmoet, die hem vroeg een rit te rijden naar een locatie waar R. twee mannen moest ophalen. Met hun vieren reden ze in het ressort Munder, waarbij de twee mannen uitstapten. Hij bleef zitten in de auto, terwijl R. naar de winkel liep om een belkaart te gaan kopen. Plotseling liep R. terug naar de auto en zei hem om weg te rijden om de twee anderen, die waren uitgestapt weer op te halen.

Aan de hand van de verklaring van F.G. werd de 24-jarige J.K. door het Regio Bijstandsteam Paramaribo op 16 december in de omgeving van de Christoffel Kerstenstraat aangehouden. De politie werkt nog aan de aanhouding van de twee voortvluchtige verdachten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeBejaarde man beroofd van gouden halsketting