zaterdag 30 september 2023
33.9 C
Paramaribo
18.7 C
Amsterdam
0
(0)

Autospuiter vast voor oplichting

lees ook ...

Jeugdige brandstichters opgepakt in Geyersvlijt

Op dinsdag 26 september 2023 hebben buurtbewoners in het ressort Geyersvlijt zes jeugdige verdachten van brandstichting aangehouden. De verdachten, B.A (14), B.C (15), B.K (13), B.S (16), N.F (18) en ...

De politie van het bureau Latour heeft op donderdag 3 augustus 2023 met succes de 50-jarige verdachte S.M. opgespoord en aangehouden  wegens verdenking van oplichting en verduistering in het ressort Latour. De 50-jarige benadeelde, S.G., had eerder dit jaar in mei 2023 aangifte gedaan tegen de verdachte S.M.

Volgens S.G. had ze haar voertuig aan de verdachte aangeboden voor spuitwerk, waarbij hij haar verzekerde dat de kosten door een verzekeringsmaatschappij gedekt zouden worden. Nadat het spuitwerk was afgesproken, bracht de verdachte haar thuis en vertrok met het voertuig.

Enkele dagen later probeerde de vrouw telefonisch contact op te nemen met de spuiter, maar zijn telefoon stond uitgeschakeld. In een poging om de verdachte S.M. op te sporen, stuurde ze haar vriend B.B. naar het genoemde adres, maar hij trof niemand aan. De volgende dag vergezelde de aangeefster haar neef naar de locatie van de spuiter.

Daar ontmoette haar neef een vriend, die hem vertelde dat hij het voertuig van zijn nicht had gezien bij een adres aan de Bloemenveldweg. Samen met haar neef ging de aangeefster naar het opgegeven adres en bij aankomst merkten ze op dat de voor- en achterstootbalken en de koplampen van het voertuig waren gedemonteerd. Van de verdachte was geen spoor te bekennen.

Na intensief speurwerk en aanwijzingen van de aangeefster werd de verdachte S.M. op 3 augustus 2023 gearresteerd. Na overleg met het Openbaar Ministerie werd S.M. in verzekering gesteld door de politie in afwachting van verder onderzoek.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeAutospuiter vast voor oplichting