woensdag 6 juli 2022
23.8 C
Paramaribo
12.6 C
Amsterdam
0
(0)

Autodief aangehouden

lees ook ...

Bejaarde vrouw slingert uit bus; voertuig kantelt om en komt...

Bij een verkeersongeval, zondag, op de Oostwestverbinding ter hoogte van kilometer 87 nabij Moengo is de 74-jarige Esselien Pinas aan de opgelopen letsels overleden. Uit het voorlopig onderzoek kwam n...

De 37-jarige Rakesh S. is door het Regio Bijstandsteam Midden (RBTM) aangehouden voor het stelen van een auto voor een winkel. De benadeelde heeft van de diefstal aangifte gedaan bij de politie van Santodorp. Uit het voorlopige politioneel onderzoek kwam naar voren dat de aangever zijn voertuig langs de weg op de zuidelijke berm tegenover een winkelpand op een adres in het district Wanica had geparkeerd.

Hij stapte de winkel binnen om goederen te kopen zonder daarbij de auto op slot te doen. Op een gegeven moment werd hij door zijn huisgenoten gebeld die hem vroegen waarom hij met volle vaart voorbij zijn woning reed. Bij die gelegenheid constateerde E.A. dat zijn voertuig was weggenomen en deed direct aangifte ter zake.

De leden van het RBTM werkten de verkregen informatie uit en signaleerden de verdachte Rakesh met het gestolen voertuig aan de J.S. Lawtonlaan en sloegen hem in de boeien.

Samen met het voertuig werd de verdachte overgedragen aan de politie van Santodorp. Hij werd voorgeleid en na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Het voertuig zal na het onderzoek worden afgestaan aan de rechtmatige eigenaar.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeAutodief aangehouden