zaterdag 20 april 2024
24.5 C
Paramaribo
8.1 C
Amsterdam
0
(0)

Autodief aangehouden

lees ook ...

Politie arresteert verdachte na inbraakmelding via mobiele c...

Op dinsdag 16 april 2024 werd de 43-jarige S.P., beter bekend als "Gaang Womi", door de politie van het bureau Santo Dorp aangehouden. De wetsdienaren ontvingen een telefoontje van een bewoner die zic...

De 37-jarige Rakesh S. is door het Regio Bijstandsteam Midden (RBTM) aangehouden voor het stelen van een auto voor een winkel. De benadeelde heeft van de diefstal aangifte gedaan bij de politie van Santodorp. Uit het voorlopige politioneel onderzoek kwam naar voren dat de aangever zijn voertuig langs de weg op de zuidelijke berm tegenover een winkelpand op een adres in het district Wanica had geparkeerd.

Hij stapte de winkel binnen om goederen te kopen zonder daarbij de auto op slot te doen. Op een gegeven moment werd hij door zijn huisgenoten gebeld die hem vroegen waarom hij met volle vaart voorbij zijn woning reed. Bij die gelegenheid constateerde E.A. dat zijn voertuig was weggenomen en deed direct aangifte ter zake.

De leden van het RBTM werkten de verkregen informatie uit en signaleerden de verdachte Rakesh met het gestolen voertuig aan de J.S. Lawtonlaan en sloegen hem in de boeien.

Samen met het voertuig werd de verdachte overgedragen aan de politie van Santodorp. Hij werd voorgeleid en na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Het voertuig zal na het onderzoek worden afgestaan aan de rechtmatige eigenaar.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeAutodief aangehouden