woensdag 29 november 2023
26.6 C
Paramaribo
3.3 C
Amsterdam
0
(0)

Auto voor schoonmaak gestolen: jeugdige verdachte gearresteerd

lees ook ...

Poging tot diefstal op O.S. Apoera: politie onderzoekt braak...

Op maandag 27 november 2023 heeft de politie van het bureau Apoera een onderzoek ingesteld na een melding van een poging tot diefstal middels braak op de O.S. Apoera. Bij aankomst constateerden de wet...

Na een melding van autodiefstal aan de Krapestraat, werden de wetsdienaren van het politiebureau opgeroepen door het Command Center voor onderzoek. Ter plaatse troffen zij een man aan die verklaarde een ondernemer te zijn die gespecialiseerd is in het schoonmaken van auto-interieurs.

Volgens zijn verklaring behoorde het gestolen voertuig toe aan een klant voor wie hij het interieur moest reinigen. De auto stond voor zijn bedrijf geparkeerd en de contactsleutel bevond zich in zijn kantoor. Hij had zijn woning op zondagavond 24 september 2023 rond 21.00 uur verlaten. Toen hij de volgende ochtend rond 03.00 uur thuiskwam, ontdekte hij dat de auto verdwenen was.

Na een grondig onderzoek door politieambtenaren kwam de jeugdige verdachte N.A. in beeld, waarna hij spoedig werd gearresteerd. Hij is overgebracht naar het politiebureau voor verdere afhandeling.

In overleg met het Openbaar Ministerie is besloten om N.A. in verzekering te stellen vanwege zijn jeugdige leeftijd. Hij is overgebracht naar het Jeugd Doorgangshuis Opa Doeli en het verdere onderzoek is overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeAuto voor schoonmaak gestolen: jeugdige verdachte gearresteerd