zondag 28 mei 2023
24.7 C
Paramaribo
17.6 C
Amsterdam
0
(0)

Auto-inbrekers Hermitage Mall aangehouden

lees ook ...

drugsverdachten opgepakt, handel in beslag genomen

De afdeling Narcoticabrigade heeft in de middag van donderdag 25 mei 2023 in twee afzonderlijke woning invallen, de twee verdachten R.T. (43) en de 26-jarige A.L., ter zake overtreding wet verdovende ...

De zes verdachten D.V. (25), M.M. en J.B. (23), R.W. (24), J.M. (21) en F.W. (38) zijn in de nacht van donderdag 27 op vrijdag 28 april 2023 door de politie aangehouden. Een geldschieter heeft op zondag 23 april aangifte gedaan op het politiebureau Uitvlugt, van diefstal uit zijn voertuig welk geparkeerd stond op het terrein van de Hermitage Mall.

Bij die diefstal zijn een tas inhoudende ongeveer 200 pinpassen van klanten en andere persoonlijke spullen meegenomen. Na de diefstal hebben de inbrekers met de buitgemaakte pinpassen bij verschillende ATM-machines grote geldbedragen gepind van de klanten. Door goed speurwerk van de politie werden de verdachten M.M. en J.M. op donderdag 27 april 2023 tijdens het pinnen op heterdaad betrapt bij een pinautomaat aan de Gemenelandsweg.

Bij hun aanhouding werden er 15 pinpassen en een groot geldbedrag in SRD die zij al hadden gepind, aangetroffen en in beslag genomen.

Op hun aanwijzingen werden de verdachten R.W., J.B. en D.V. aangehouden door de politie en werd de verdachte F.W. naderhand in het ressort Flora aangehouden. Op de verdachte M.M. zijn er in totaal 127 pinpassen en de persoonlijke spullen van de aangever aangetroffen en in beslag genomen.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de verdachten M.M., R.W., J.B. en F.W. door de politie in verzekering gesteld, terwijl de verdachten J.M en D.V. zijn heengezonden.

Tot nog toe zijn er vier aangiftes tegen deze verdachten hieromtrent gedaan. Het vermoeden bestaat dat meerdere personen slachtoffers zijn geweest van diefstal of auto-inbraak in de omgeving van de Hermitage Mall. Deze worden opgeroepen zich alsnog te melden bij de Recherche Paramaribo dat ondergebracht is op het politiebureau Geyersvlijt, te bereiken op het telefoonnummer 451163.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeAuto-inbrekers Hermitage Mall aangehouden