dinsdag 16 juli 2024
32 C
Paramaribo
18 C
Amsterdam
5
(2)

Arrestatie na feitelijke aanranding

lees ook ...

15-jarige R.A. aangehouden voor diefstal van kippen uit moed...

Op dinsdag 9 juli 2024 heeft de politie van het bureau Rijsdijk de 15-jarige R.A. aangehouden. De aanhouding volgde op een aangifte van diefstal door zijn moeder, die verklaarde dat haar zoon een aant...

Op dinsdag 13 september 2023 heeft de politie van Santodorp de verdachte F.G. aangehouden op verdenking van feitelijke aanranding, op zijn woonadres in het ressort Hanna’s Lust. De 18-jarige M.J. deed op zaterdag 9 september aangifte op het politiebureau van Santodorp. Hij vertelde de politie dat hij samen met een schoolvriendin, haar moeder en broer naar de stad was gegaan om de avondvierdaagse te bekijken.

Na afloop van de wandelmars belde de moeder haar partner op om hen op te halen. De verdachte F.G. (40) bracht zijn vrouw thuis en zette vervolgens M.J. op weg naar huis. Onderweg stopte de verdachte twee keer langs de Ephraimzegenweg om iets op te halen bij een vriend, maar kon hem niet bereiken.

Tijdens deze stops maakte de verdachte misbruik van de gelegenheid door het slachtoffer aan te randen en over zijn dijen te strelen. M.J. werd boos en er ontstond een verhitte woordenwisseling tussen de twee mannen. Het slachtoffer verzocht de man om hem thuis af te zetten, maar de verdachte stopte opnieuw aan de Magentaweg en gaf aan dat hij iets verdachts zag in de kofferbak van het voertuig. M.J. stapte uit en vervolgde zijn weg.

Hij deed aangifte tegen de verdachte F.G. en deze werd door de politie van Santodorp aangehouden op zijn woonadres. Bij zijn aanhouding verklaarde de verdachte dat hij tegen het slachtoffer was gaan leunen nadat hij zich duizelig voelde in de auto op de Ephraimzegenweg.
Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte F.G. in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeArrestatie na feitelijke aanranding