zondag 24 september 2023
27.2 C
Paramaribo
10.8 C
Amsterdam
0
(0)

Arbeider aangehouden voor diefstal van varkens

lees ook ...

Man steelt gouden ketting werkgever en koopt auto voor vrien...

Op maandag 11 september 2023 heeft de politie van het bureau Houttuin de 25-jarige verdachte J.C. aangehouden op verdenking van diefstal van een gouden halsketting van zijn werkgever. De benadeelde, t...

De politie van het bureau Groningen heeft zondag de verdachte O.K., een arbeider werkzaam voor een varkensbedrijf in het district Saramacca, gearresteerd. De eigenaar van het bedrijf deed aangifte van diefstal tegen O.K. nadat hij informatie had ontvangen dat de arbeider varkensvlees verkocht aan derden.

Het politieonderzoek onthulde dat de eigenaar op onderzoek uitging en in het bosgedeelte van zijn perceel ingewanden van negen varkens aantrof. Vastbesloten om de dader te ontmaskeren, liet hij twee camera’s plaatsen.

Op een noodlottige dag begaf O.K. zich samen met een handlanger naar het bedrijf om naar verluidt opnieuw varkens te stelen. Tot zijn schrik ontdekte hij echter een van de camera’s en verwijderde deze, niet wetende dat de andere camera zijn schandalige handelingen vastlegde. Die dag slaagde hij er niet in om varkens te stelen.

De eigenaar van het bedrijf, die met afschuw toekeek hoe zijn arbeider werd betrapt op de camerabeelden, deed onmiddellijk aangifte bij de politie. O.K. werd gearresteerd en naar het politiebureau gebracht voor verhoor en voorgeleiding.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte arbeider door de politie in verzekering gesteld. Dit schokkende incident werpt een schaduw over het varkensbedrijf in Saramacca en zorgt voor onrust binnen de gemeenschap.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeArbeider aangehouden voor diefstal van varkens