donderdag 25 juli 2024
32 C
Paramaribo
20.2 C
Amsterdam
0
(0)

Arbeider aangehouden voor diefstal van 39 kilo vis

lees ook ...

Broer beschuldigd van valsheid in geschrifte en verkoop van ...

De 30-jarige verdachte M.M., woonachtig in de omgeving van de Pan Caboweg, is op maandag 15 juli 2024 aangehouden door de politie van bureau Latour wegens valsheid in geschrifte. Zijn zus, G.C. (45), ...

De politie van het bureau Livorno heeft op woensdag 26 juni 2024 de 51-jarige verdachte S.M., woonachtig in de omgeving van de Ramsingaarweg in het district Wanica, aangehouden voor diefstal van vis. De 48-jarige benadeelde O.V. deed diezelfde dag aangifte tegen zijn arbeider bij het politiebureau.

Volgens de verklaring van de aangever is hij visser van beroep en slaat hij dagelijks zijn vangst op in een vriezer voor de verkoop. Op dinsdag 25 juni 2024 ging hij vissen en kwam terug met 39 kilo vis, die hij in de vriezer opsloeg. De volgende dag werd O.V. gebeld door een buurvrouw die meldde dat zijn arbeider S.M. bezig was vis uit de vriezer te halen. De visser haastte zich naar de locatie en trof de verdachte S.M. aan.

S.M. verklaarde dat hij drie manspersonen, waarvan hij één herkende, vis uit de vriezer zag halen. Volgens hem stapte het drietal na de daad in een gereedstaand voertuig en vertrok. O.V. stelde een onderzoek in en ontdekte dat het slot van de vriezer kapot was en dat een hoeveelheid vis was verdwenen.

Vanwege de tegenstrijdige verklaringen van S.M. werd hij door de politie ondervraagd en uiteindelijk aangehouden. De politie zet het onderzoek naar de visdiefstal voort.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeArbeider aangehouden voor diefstal van 39 kilo vis