woensdag 22 maart 2023
28.3 C
Paramaribo
11 C
Amsterdam
5
(1)

Agressieve zoon mishandelt vader en belandt achter tralies

lees ook ...

Vluchtende verdachte door de politie beschoten

De verdachte R.R. liep in de avond van vrijdag 17 maart jongstleden tijdens een politieoptreden aan de van Sommelsdijkstraat een schotverwonding op bij zijn vlucht met 'zijn' auto. Politieambtenare...

De 43-jarige S.J. is op 10 februari door de politie van het bureau Zanderij aangehouden. De wetsdienaren kregen op die dag een telefonische melding dat een zoon aan de Malasikrikistraat te Witsanti zijn vader mishandelde. Bij aankomst op de locatie werden partijen aangetroffen.

Onderzoek wees uit dat vader en zoon eerder op die dag naar de stad waren voor het ontvangen van hun loon. Op de terugweg weg kochten zij alcohol die zij thuis dronken. Op een bepaald moment werd de zoon agressief en ging zonder enige reden tekeer.

De vader keurde dit gedrag af en sprak hem ernstig aan, wat niet in goede aarde viel bij de zoon. S.J. pakte een fles en gooide die in de richting van zijn vader, die geraakt werd aan zijn linker oor. De zoon bewapende zich vervolgens met een illegaal jachtgeweer en een scherp voorwerp waarmee hij zijn vader bedreigde.

De agressieve zoon werd aangehouden en op hem werd een hoeveelheid marihuana gevonden en in beslag genomen. Op aanwijzing van een ander huisgenoot zijn het illegale jachtgeweer en het scherp voorwerp achterhaald en eveneens in beslag genomen.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is S.J. in verzekering gesteld. De vader is na medisch te zijn behandeld heengezonden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeAgressieve zoon mishandelt vader en belandt achter tralies