dinsdag 21 maart 2023
30 C
Paramaribo
12.3 C
Amsterdam
0
(0)

Agressieve buurjongen belandt in cellenhuis voor geluidsoverlast

lees ook ...

Vluchtende verdachte door de politie beschoten

De verdachte R.R. liep in de avond van vrijdag 17 maart jongstleden tijdens een politieoptreden aan de van Sommelsdijkstraat een schotverwonding op bij zijn vlucht met 'zijn' auto. Politieambtenare...

Mericinio D. (24) leek van de muziek die hij afdraaide te genieten, maar de buren hebben zich echter daar vreselijk aan gestoord. Twee buurtbewoners van de Jojostraat spraken de jongeman, op 13 en 14 september aan over overluid muziek die hij afdraaide. Ze vroegen Mericinio om de muziek minder luid aan te zetten. Dit viel niet in goede aarde bij hem.

Hij ging vreselijk tekeer met de twee vrouwen, schold ze uit en bedreigde hen met de dood en hun woning in brand te zullen steken. Daarnaast gooide hij met flessen op de woning van de buurvrouw V.F.

De politie die zich na de melding ter plekke begaf voor het onderzoek, sloeg de zeer agressieve Mericinio in de boeien. Mericinio is aangehouden voor bedreiging van brandstichting, bedreiging met de dood en bedreiging met enig misdrijf. Hij werd voorgeleid en na afstemming met het Openbaar Ministerie ingesloten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeAgressieve buurjongen belandt in cellenhuis voor geluidsoverlast