zaterdag 24 september 2022
32.8 C
Paramaribo
13.1 C
Amsterdam
0
(0)

Agressieve buurjongen belandt in cellenhuis voor geluidsoverlast

lees ook ...

Drie geweldenaars aangehouden voor poging tot doodslag

Het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) heeft zondag de verdachten Nicolas (26), Gillume T. (22) en Prince M. alias “Tongtjong” opgespoord en aangehouden. Zaterdag 17 september heeft dit trio zich i...

Mericinio D. (24) leek van de muziek die hij afdraaide te genieten, maar de buren hebben zich echter daar vreselijk aan gestoord. Twee buurtbewoners van de Jojostraat spraken de jongeman, op 13 en 14 september aan over overluid muziek die hij afdraaide. Ze vroegen Mericinio om de muziek minder luid aan te zetten. Dit viel niet in goede aarde bij hem.

Hij ging vreselijk tekeer met de twee vrouwen, schold ze uit en bedreigde hen met de dood en hun woning in brand te zullen steken. Daarnaast gooide hij met flessen op de woning van de buurvrouw V.F.

De politie die zich na de melding ter plekke begaf voor het onderzoek, sloeg de zeer agressieve Mericinio in de boeien. Mericinio is aangehouden voor bedreiging van brandstichting, bedreiging met de dood en bedreiging met enig misdrijf. Hij werd voorgeleid en na afstemming met het Openbaar Ministerie ingesloten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeAgressieve buurjongen belandt in cellenhuis voor geluidsoverlast