maandag 26 februari 2024
29 C
Paramaribo
5.7 C
Amsterdam
5
(1)

Afgebrand voertuig en lijk man aangetroffen te Afobakaweg

lees ook ...

Schotenwisseling tussen politie en roofverdachten eindigt in...

Tijdens een gewelddadige diefstal op een goudveld in Krofaya is op zaterdag 17 februari 2024 de 33-jarige roofverdachte R.L. om het leven gekomen bij een confrontatie met de politie van het bureau Bro...

De politie van het bureau Paranam heeft vrijdag een afgebrand voertuig en het ontzielde lichaam van een man aan de Afobakaweg aangetroffen. Eerder op de dag ontvingen de wetsdienaren een melding, dat aan de Afobakaweg een voertuig in brand stond. Zij deden direct de locatie aan voor onderzoek en troffen in een zijweg van deze weg het voertuig dat geheel was afgebrand aan, met front naar de richting van Paranam.

De hulp van de brandweer werd ingeroepen. De brandbestrijders konden slechts nablussingswerkzaamheden verrichten. In het aangrenzend bos ter hoogte van de hoofdweg werd het ontzielde lichaam van een man van vermoedelijk Hindoestaanse afkomst aangetroffen. Zijn personalia is nog niet bekend en het vermoeden bestaat dat deze man door misdrijf om het leven is gebracht. Een arts stelde officieel de dood van de man vast.

Zowel het ontzielde lichaam van de man als het afgebrande voertuig zijn ten behoeve van de strafvordering door de politie in beslag genomen. Er zijn vooralsnog geen aanhoudingen verricht. Het onderzoek van deze zaak is door politie van Paranam overgedragen aan de rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeAfgebrand voertuig en lijk man aangetroffen te Afobakaweg