donderdag 23 maart 2023
31 C
Paramaribo
14.1 C
Amsterdam
5
(1)

Achttienjarige aangehouden voor diefstal laptops en geld

lees ook ...

Narcoticabrigade houdt postverzender aan

Medewerkers van de afdeling Narcoticabrigade hebben op dinsdag 21 maart 2023 de 39-jarige drugsverdachte D.W. opgespoord en aangehouden. Hij heeft eerder deze maand een doos met versnaperingen en vruc...

De 18-jarige Xavier M. werd door leden van het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) op zijn woonadres in het ressort Geyersvlijt in de boeien geslagen. Hij wordt ervan verdacht zich in de maand december 2022 samen met vier andere kompanen schuldig te hebben gemaakt aan vier inbraken op de verschillende scholen in het ressort Geyersvlijt.

Er zijn toen 2 laptops, onbekende geldbedragen in SRD en kantoorbenodigdheden weggenomen. De vier medeverdachten zijn eerder aangehouden en in verzekering gesteld. Xavier wist zich geruime tijd schuil te houden voor de politie, totdat hij op 6 februari weer opdook op zijn woonadres.

Na bekomen informatie werd deze verdachte direct door het RBTP aangehouden, waarna hij werd overgedragen aan de Recherche van Regio Paramaribo die belast is met het verder onderzoek. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Xavier door de politie in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeAchttienjarige aangehouden voor diefstal laptops en geld