dinsdag 28 november 2023
27.3 C
Paramaribo
4.2 C
Amsterdam
3
(2)

Achterbuurman mishandelt buurman die overlijdt in ziekenhuis

lees ook ...

Drugsdealers aangehouden in Meerzorg

De politie heeft op maandag 20 november 2023 twee drugsdealers aangehouden in het ressort Meerzorg. De verdachten zijn J.R. (36) en S.H. (37). J.R. werd aangehouden tijdens een drugsinval aan de Tamat...

De 53-jarige Dharmdew Bhagwandien die mishandeld is door zijn achterbuurman is op 4 januari door zijn zoon in een kamer in een woning van de verdachte aangetroffen. Het slachtoffer werd vervolgens voor medische behandeling overgebracht naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, waar hij op 10 januari het leven heeft gelaten.

De politie van het bureau de Nieuwe Grond werd van dit voorval in kennis gesteld. Onderzoek heeft uitgewezen dat het slachtoffer met zijn zoon woonachtig was aan de Bandoenstraat in het district Wanica. Naar zeggen van de zoon, zag hij zijn vader niet thuiskomen en ging op zoek naar zijn dierbare. Hij wendde zich daarbij meermalen tot de achterbuurman die voor het laatst samen met zijn vader was.

Op een bepaald moment gaf de achterbuurman Amardew P. de zoon te kennen dat zijn vader met vrienden in het district Nickerie vertoefde.
Bij het overlijden van een familielid van Dharmdew, deed de zoon op 4 januari de woning van de achterbuurman weer aan en gaf hem te kennen dat hij de politie zou inschakelen.

De buurman hield de zoon toen voor dat zijn vader in de kamer was. De aangever aarzelde geen moment en in de slaapkamer trof hij zijn vader die niet aanspreekbaar was aan, met lichamelijke letsels en een grote zwelling aan zijn oog.

De verdachte Amardew werd na uitgewerkte informatie door de politie op donderdag 5 januari opgespoord en aangehouden. Hij werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politie bureau en na afstemming met het Openbaar Ministerie (OM) door de politie in verzekering gesteld.

Het ontzielde lichaam van Dharmdew is in opdracht van het OM door de politie ter obductie in beslag genomen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeAchterbuurman mishandelt buurman die overlijdt in ziekenhuis