donderdag 1 december 2022
30 C
Paramaribo
5.3 C
Amsterdam
0
(0)

Aanrijding tussen autobestuurder en bromfietser mondt uit in vechtpartij

lees ook ...

Drugskoerier aangehouden op Srefidensi

Op onze onafhankelijkheidsdag 25 november werd de 42 jarige drugsverdachte N.S. door de Stootgroep Oost, onderleiding van de Regio commandant hoofdinspecteur Melvin Pinas aangehouden. De verdachte ...

Er was hulp nodig van de sterke arm bij een uit de hand gelopen aanrijding tussen een autobestuurder en een bromfietser. De politie van het bureau Latour constateerde bij aankomst dat zowel de autobestuurder Dennis F (43) als de bromfietser over de Indira Gandhiweg reden naar de richting van Lelydorp.

Voorbij de rotonde van Latour maakte de automobilist vermoedelijk een afslag naar een winkel en doorkruiste de bromfietser op het rijwielpad met als gevolg de aanrijding. Er was sprake van materiële schade aan beide voertuigen.

Volgens de bromfietser heeft de veroorzaker zijn helm vernield, hem met een scherp voorwerp bedreigd en zonder enige aanleiding een aantal klappen toegebracht. Omstanders schoten de bromfietser te hulp en konden erger voorkomen.

Beide partijen werden overgebracht naar het politiebureau, waarbij de benadeelde aangifte deed tegen de automobilist. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Dennis hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeAanrijding tussen autobestuurder en bromfietser mondt uit in vechtpartij