zondag 26 mei 2024
28 C
Paramaribo
11.8 C
Amsterdam
5
(1)

Aanrijding met ernstig letsel: Nederlandse bestuurder aangehouden in Suriname

lees ook ...

Politierekruut Vishaal K. verongelukt bij aanrijding, dader ...

Zaterdagavond heeft een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een bromfiets aan het Garnizoenspad, ter hoogte van het Jibodhproject. Bij dit ongeluk heeft de bromfietser het leven verloren. ...

Op dinsdag 1 augustus 2023 heeft de politie van bureau Kwatta een 42-jarige Nederlandse man, H.E., aangehouden na een ernstige aanrijding met een bromfietser op de Sophia’s Lustweg, ter hoogte van pand 47 in het district Wanica.

De politie reageerde op een melding van de aanrijding tussen een personenauto en een bromfietser op de genoemde locatie. Ter plaatse troffen de agenten het slachtoffer, L.H. (70), aan met ernstig lichamelijk letsel.

Uit voorlopig onderzoek bleek dat de veroorzaker, H.E., met zijn voertuig over de Sophia’s Lustweg reed. Hij kwam vanuit de richting van de Derde Rijweg en ging richting de Vierde Rijweg. Plotseling verloor de automobilist de controle over zijn voertuig, waardoor hij op de rijbaan van de bromfietser belandde die in tegengestelde richting reed, wat resulteerde in de aanrijding.

Het slachtoffer, L.H., werd met ernstig letsel per ambulance overgebracht naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, waar hij met spoed aan beide benen werd geopereerd en momenteel wordt verpleegd.

H.E., de veroorzaker van het ongeval, verkeerde onder invloed van alcohol en was niet aanspreekbaar. Na ontnuchtering werd hij naar het politiebureau gebracht. Bij navraag kon hij geen geldig rijbewijs overleggen. Nadat hij nuchter was, werd hij voorgeleid en op last van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld door de politie.

Het verdere onderzoek naar deze zaak is nu in handen van de Verkeersunit van Regio Midden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeAanrijding met ernstig letsel: Nederlandse bestuurder aangehouden in Suriname