zaterdag 18 mei 2024
23.4 C
Paramaribo
19.7 C
Amsterdam
0
(0)

Aanhouding verdachte straatroof na actie “Operatie Zero Tolerance”

lees ook ...

Onderzoek naar mishandeling lagere school leerlingen door po...

De afdeling Onderzoek Personeelszaken (OPZ) van het Korps Politie Suriname (KPS) is een onderzoek gestart naar de vermoedelijke mishandeling van leerlingen van een lagere school in het ressort Santo D...

Op maandag 6 mei 2024 heeft de Stootgroep van Regio Oost in het kader van “Operatie Zero Tolerance” een succesvolle aanhouding verricht van een 37-jarige verdachte, genaamd G.A., op zijn woonadres in de omgeving van de H.I. Soemintaweg in het district Commewijne. De verdachte wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij een straatroof die plaatsvond in de binnenstad van Paramaribo in de maand april, waarbij een vakantieganger genaamd B.E. van zijn schoudertas, met daarin een geldbedrag in Surinaamse dollar, werd beroofd.

G.A., die reeds bekend was bij de politie, werd na verkregen en uitgewerkte informatie gelokaliseerd en vervolgens gearresteerd. Hij is overgedragen aan de politie van het bureau Nieuwe Haven voor verdere ondervraging en onderzoek.

De aanhouding van G.A. is het resultaat van doortastend optreden van de politie in het kader van “Operatie Zero Tolerance”, een initiatief gericht op het terugdringen van criminaliteit en het verhogen van de veiligheid in Suriname. De politie blijft zich inzetten voor de handhaving van de wet en het aanpakken van criminelen om de gemeenschap te beschermen tegen straatcriminaliteit.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeAanhouding verdachte straatroof na actie "Operatie Zero Tolerance"