zaterdag 25 mei 2024
33 C
Paramaribo
15.7 C
Amsterdam
0
(0)

Aangever eindigt als verdachte en eindigt achter tralies

lees ook ...

Verdachten betrapt op illegale geldwissel en drugshandel

De politie heeft tijdens een gezamenlijke operatie in het kader van 'Operatie Zero Tolerance' drie verdachten aangehouden in Winti Wai, ressort Latour. De verdachten, K.M. (44), S.G. (38), en J.M. (28...

De 32-jarige verdachte Sherwien O. die meermalen door de politie werd gezocht, meldde zich op woensdag 08 februari aan bij de politie met zijn raadsman en werd direct ter zake poging tot moord en zware mishandeling door de Recherche van Regio Paramaribo aangehouden.

Sherwien deed op zaterdag 24 december 2022 aangifte van diefstal van zijn voertuig dat aan de Coesewijnestraat geparkeerd stond. Een dag daarna werd het voertuig deels gesloopt terug gevonden in het district Para. Het verder onderzoek in deze zaak werd toen overgedragen aan de Recherche van Regio Paramaribo.

Na uitgewerkte informatie werden er twee manspersonen in beeld gebracht die
mogelijk iets te maken hadden met de diefstal van het voertuig. Terwijl het onderzoek gaande was, ontmoette aangever Sherwien, één van de vermoedelijke verdachte, de 24-jarige Raydel L. op zaterdag 31 december 2022 in de binnenstad en vroeg hem om rekenschap.

Volgens camerabeelden is te zien dat er daarbij een woordenwisseling ontstond tussen de twee mannen gevolgd door een vechtpartij. Sherwien haalde een scherp voorwerp te voorschijn en bracht Raydel een steekverwonding toe in zijn rechter borstkast. Na de daad koos de verdachte Sherwien het hazenpad, achternagezeten door het slachtoffer Raydel, dat hem op een bepaald moment uit het oog verloor.

Raydel die onwel was geworden, werd voor medische behandeling door een vriend vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte Sherwien door de politie in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeAangever eindigt als verdachte en eindigt achter tralies