dinsdag 25 juni 2024
23.3 C
Paramaribo
19.9 C
Amsterdam
0
(0)

Aangereden bejaarde voetganger overlijdt op weg naar ziekenhuis

lees ook ...

US$ 40.000 gestolen door gemaskerde mannen

In de vroege ochtend van zaterdag vond er een gewapende overval plaats in het ressort De Nieuwe Grond. Vier gemaskerde mannen, waarvan twee gewapend met vuurwapens, drongen een woning binnen ondanks d...

Jaipersad Jankie, de 70-jarige voetganger, is woensdagavond na te zijn aangereden aan de Wayamboweg onderweg naar het ziekenhuis overleden. Bij de politie van Jarikaba kwam de melding van een verkeersongeval tussen een voetganger en een auto rond 20.45 uur binnen. 

Toen de wetsdienaren op de locatie aankwamen, werd Jankie die niet aanspreekbaar was op het wegdek aangetroffen. Met de ambulance werd het slachtoffer voor medische hulp afgevoerd naar de afdeling Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, maar kwam onderweg naar de ziekeninrichting te overlijden. De arts stelde officieel de dood van Jaipersad vast, waarna zijn ontzielde lichaam in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie in beslag is genomen.

Uit het voorlopige onderzoek kwam naar voren dat de 46-jarige autobestuurder W.K. vanuit Monkshoop kwam aangereden en ging in de richting van de Vijfde Rijweg. De voetganger bevond zich aan de zijde van de noordelijke berm, bekeken vanuit de rijrichting van de bestuurder en liep aan de linkerkant van de Wayamboweg.

Volgens verklaring van de bestuurder zag hij plotseling dat de voetganger ter hoogte van pand no.40 de weg overstak van links naar rechts. Bij die gelegenheid kon hij zijn voertuig niet tijdig tot stilstand brengen, waardoor hij de voetganger aanreed. Het verkeersslachtoffer kwam terecht op het voertuig en belandde vervolgens op het wegdek.

Het rijbewijs van de automobilist W.K. die niet onder invloed van alcohol verkeerde is hangende het onderzoek ingevorderd. Ook het voertuig is ter herkeuring door de politie in beslag genomen. De politie van Jarikaba is belast met deze zaak.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeAangereden bejaarde voetganger overlijdt op weg naar ziekenhuis