dinsdag 26 september 2023
29.2 C
Paramaribo
14.7 C
Amsterdam
3
(2)

Oma die inbreker neerschoot niet aangehouden

lees ook ...

Autobestuurder aangehouden na ernstig ongeval op Verlengde W...

Op donderdag 21 september 2023 heeft de politie van het bureau Santoboma de 45-jarige autobestuurder A.S. aangehouden. A.S. was betrokken bij een ernstig ongeval op de Verlengde Welgedacht C-weg, waar...

Een spectaculaire gebeurtenis vond plaats toen een alleenstaande 79-jarige vrouw op vrijdag 23 juni 2023 in de middag een inbreker neerschoot. Ondanks het schokkende incident is de vrouw verrassend genoeg niet gearresteerd of in hechtenis genomen door de politie. Na een persoonlijk verhoor werd ze na overleg met het Openbaar Ministerie vrijgelaten.

De indringer die haar woning aan de Kwattaweg was binnengedrongen, liep een schotwond op en wordt momenteel in het ziekenhuis verzorgd onder politiebewaking. Tijdens het onderzoek ontdekte de politie dat de bejaarde vrouw niet in het bezit was van een vuurwapenvergunning, waardoor het illegale wapen in beslag is genomen.

De politie benadrukt dat iedereen die een vuurwapen wil bezitten, welk kaliber dan ook, de normale procedure voor het aanvragen van een vergunning moet volgen. Het is van groot belang om te vermelden dat de beweringen die op sociale media en nieuwssites circuleren over de vrouw die in hechtenis is genomen, absoluut niet op waarheid berusten.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeOma die inbreker neerschoot niet aangehouden