donderdag 18 juli 2024
23.7 C
Paramaribo
17.3 C
Amsterdam
0
(0)

Man slaat 78-jarige buurman op het hoofd en wordt ingerekend door de politie

lees ook ...

Vrouwelijke verdachte aangehouden voor drugssmokkel via post...

Op zondag 14 juli 2024 heeft een gemengd team van de politie de 26-jarige verdachte D.W. aangehouden aan de Franchepanestraat wegens overtreding van de Wet Verdovende Middelen. De afdeling Narcoticabr...

De 78-jarige E.A. deed op donderdag 11 mei jongstleden aangifte bij de politie van latour. Hij gaf de wetsdienaren te kennen dat hij thuis in zijn hangmat lag te bellen toen hij plotseling hoorde dat hij geroepen werd. Hij stond op, maakte de voordeur open en zag tot zijn verbazing zijn buurman A.M. voor zijn deur, die hem vroeg waarom hij met derden over hem zat te roddelen.

De 78-jarige man gaf aan niets daarover af te weten, waarbij de buurman het erf opliep, een houten balk pakte en de aangever daarmee enkele slagen op zijn rug en behaarde hoofd toebracht. Het slachtoffer verloor zijn bewustzijn, waarna de verdachte buurman na zijn daad het hazenpad koos. De dochter van het slachtoffer die in gesprek was met haar vader en het gebeuren via de telefoon had kunnen volgen, haastte zich direct naar huis.

Bij aankomst trof zij haar vader zittend op het erf aan met een bebloed hoofd en bracht het slachtoffer naar het politiebureau voor het doen van aangifte. Hierna deed de aangever voor medische behandeling per eigen gelegenheid de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo aan.

De verdachte A.M. werd door de politie opgespoord en in de kraag gevat, waarna hij ter voorgeleiding werd overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte A.M. hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeMan slaat 78-jarige buurman op het hoofd en wordt ingerekend door de politie