zondag 29 januari 2023
27.2 C
Paramaribo
5.4 C
Amsterdam
0
(0)

69-jarige fietser dodelijk aangereden door vrachtwagen

lees ook ...

Vrouw die huwelijksaanzoek weigert wordt mishandeld

De recherche van Regio Paramaribo heeft de 39-jarige verdachte Shaik, R. aangehouden voor mishandeling, bedreiging en verduistering. Op 20 januari heeft de aangeefster aangifte gedaan van deze gepleeg...

De 69-jarige fietser Manhangoo Totaram is vandaag na een aanrijding met een vrachtwagen met oplegger op de kruising van de Henry Fernandes- en de Kwattaweg overleden. De politie van het bureau Kwatta kreeg van het Command Center de melding van de aanrijding met dodelijk afloop op voormelde kruising. Bij aankomst van de politieambtenaren op de locatie werd de fietser die geen levensteken meer vertoonde op het wegdek aangetroffen.

Onderzoek wees uit dat zowel de fietser als de vrachtwagenbestuurder over de Kwattaweg reden, komende vanuit de richting van de Tweede Rijweg gaande richting de Derde Rijweg. Op een bepaald moment zou zowel de fietser als de chauffeur van de vrachtwagen afslaan naar de Henry Fernandesweg.

Bij het beschrijven van een rechtse bocht naar de Henry Fernadesweg werd de fietser die langs de weg gesorteerd stond door het achterste gedeelte van de oplegger geraakt. De man viel van zijn fiets en werd bij die gelegenheid overreden met voor hem het noodlottig gevolg. Een arts stelde formeel de dood vast.

De vrachtwagenbestuurder die in het bezit is van een geldig Surinaams rijbewijs verkeerde niet onder invloed van alcohol. Zijn rijbewijs is hangende het onderzoek ingevorderd en zal bij de hulpofficier van Justitie worden voorgeleid.

Het ontzielde lichaam van de fietser is na overleg met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Midden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrime69-jarige fietser dodelijk aangereden door vrachtwagen