donderdag 23 maart 2023
31.1 C
Paramaribo
14.4 C
Amsterdam
5
(1)

68-jarige vreemdeling aangehouden voor overtreding Deviezenwet

lees ook ...

Drugsverkoper aangehouden te Commewijne

Een 36-jarige drugsverkoper P.P. meer bekend als 'Rasta', werd op vrijdag 17 maart jongstleden aangehouden te Pomona, door de politie van regio Oost in het district Commewijne. De verdachte zat bij de...

De 68-jarige vreemdeling Rabindranauth is door de douane te South Drain voor overtreding van de Deviezenwet aangehouden en overgedragen aan de politie van het ressort Corantijn. Hij heeft vanuit Guyana via de veerverbinding Canawaima geprobeerd meer dan het toegestane geldbedrag in US-dollar Suriname binnen te komen. Hij viel echter door de mand en werd door de douane aangehouden.

Volgens Rabindranauth zou hij met dat geld een mini-graafmachine kopen in Frans Guyana. Samen met het in beslag genomen geldbedrag werd hij ter voorgeleiding overgedragen aan de politie.

Na overleg met het Openbaar Ministerie was hij in verzekering gesteld en overgedragen aan afdeling Fraude voor verder onderzoek. Hij werd in de gelegenheid gesteld de zaak buiten proces af te handelen en na een fikse boete te hebben betaald, is de overtreder in vrijheid gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrime68-jarige vreemdeling aangehouden voor overtreding Deviezenwet