woensdag 24 juli 2024
31 C
Paramaribo
17.4 C
Amsterdam
5
(1)

68-jarige vreemdeling aangehouden voor overtreding Deviezenwet

lees ook ...

30-jarige verdachte aangehouden voor vervalsen autoverzekeri...

De 30-jarige M.M., woonachtig in de omgeving van de Pan Cabo Weg, is op maandag 15 juli 2024 door de politie van bureau Latour aangehouden wegens valsheid in geschrifte. Uit het voorlopige onderzoek b...

De 68-jarige vreemdeling Rabindranauth is door de douane te South Drain voor overtreding van de Deviezenwet aangehouden en overgedragen aan de politie van het ressort Corantijn. Hij heeft vanuit Guyana via de veerverbinding Canawaima geprobeerd meer dan het toegestane geldbedrag in US-dollar Suriname binnen te komen. Hij viel echter door de mand en werd door de douane aangehouden.

Volgens Rabindranauth zou hij met dat geld een mini-graafmachine kopen in Frans Guyana. Samen met het in beslag genomen geldbedrag werd hij ter voorgeleiding overgedragen aan de politie.

Na overleg met het Openbaar Ministerie was hij in verzekering gesteld en overgedragen aan afdeling Fraude voor verder onderzoek. Hij werd in de gelegenheid gesteld de zaak buiten proces af te handelen en na een fikse boete te hebben betaald, is de overtreder in vrijheid gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrime68-jarige vreemdeling aangehouden voor overtreding Deviezenwet