vrijdag 24 maart 2023
26.8 C
Paramaribo
11.7 C
Amsterdam
5
(1)

67-jarige man in Suriname vast voor aanranding 15-jarige dochter partner

lees ook ...

Drugsverkoper aangehouden te Commewijne

Een 36-jarige drugsverkoper P.P. meer bekend als 'Rasta', werd op vrijdag 17 maart jongstleden aangehouden te Pomona, door de politie van regio Oost in het district Commewijne. De verdachte zat bij de...

De politie van het resort Centrum heeft de 67-jarige vreemdeling B.V. op zijn woonadres aan de Henck Arronstraat aangehouden. De wetsdienaren reageerden op een melding van het Command Center dat een minderjarig meisje onzedelijk werd betast door een huisgenoot. De politie was spoedig op de locatie en bij het zien van de wetsdienaren koos de verdachte het hazenpad. Hij sprong over een schutting om zijn vlucht voort te zetten.

De wetsdienaren waren genoodzaakt waarschuwingsschoten te lossen om de man op andere gedachten te brengen. De verdachte staakte zijn vlucht en werd in de boeien geslagen. Onderzoek wees uit dat de verdachte een relatie heeft met de moeder van het 15-jarige slachtoffer.

Zowel de moeder, het kind als de verdachte wonen in het pand, waarbij B.V. beneden verblijft en de moeder en haar dochter in het bovenste gedeelte wonen. Op die bewuste avond was de internet verbinding heel slecht. Hierdoor ging het 15-jarig meisje voor een betere internetverbinding via de binnentrap naar beneden waar zij met haar mobiel bezig was.

Plotseling werd zij door de man vastgehouden en aan haar borsten betast. Ze rukte zich los en wendde zich tot haar moeder aan wie zij het gebeurde voorhield. De moeder geloofde het verhaal van haar dochter niet en schonk geen aandacht hiervoor.

Later op die avond pleegde de 67-jarige man op een onbewaakt moment dezelfde handelingen weer met het 15-jarig kind. Het slachtoffer verzette zich hiertegen en nam de communicatie die op dat moment plaatsvond op met haar mobiele telefoon, waarna zij zich huilend terugtrok.

Toen de moeder haar kind kort daarna huilend aantrof en vroeg wat haar scheelde, had haar dochter de politie via het Command Center reeds ingeschakeld. De verdachte werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. B.V. is na overleg met het Openbaar Ministerie is B.V. achter slot en grendel gezet.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrime67-jarige man in Suriname vast voor aanranding 15-jarige dochter partner