donderdag 18 augustus 2022
26.1 C
Paramaribo
17.3 C
Amsterdam
0
(0)

61-jarige vreemdeling aangehouden met drugs verstopt in ketjap

lees ook ...

Politie stopt illegale autorace D.D Bouterse Highway

De politie was genoodzaakt om onlangs op te treden tegen personen die zich schuldig hebben gemaakt aan deelneming van een illegale auto race wedstrijd op de D.D. Bouterse Highway. Deze racewedstrijden...

Personen blijven het nog steeds proberen om drugs te smokkelen naar het buitenland. Het Bestrijding Internationale Drug (BID) team heeft op  16 december de 61-jarige vreemdeling Roël S. op de Johan Adolf Pengel internationale luchthaven aangehouden.

In zijn bagage troffen de wetsdienaren vier flessen ketjap aan, waarbij er in elke fles een zak inhoudende vloeibare cocaïne zat verborgen. Het gaat in deze om 2.150 milliliter vloeibare cocaïne. Hij werd daarna overgedragen aan de rechercheurs van de afdeling Narcoticabrigade.

De vreemdeling verklaarde aan de politie dat zijn zoon die in het buitenland vertoeft financiële problemen heeft, waardoor hij het besluit nam om drug naar het buitenland te smokkelen. Het verderfelijke spul haalde hij onder de markt op bij een bij hem onbekende man met rasta haardracht.

Roël is door de politie van Narcoticabrigade na overleg met het Openbaar Ministerie ingesloten. Hij zal de feestdagen in de cel doorbrengen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrime61-jarige vreemdeling aangehouden met drugs verstopt in ketjap