woensdag 24 april 2024
26 C
Paramaribo
5.1 C
Amsterdam
0
(0)

61-jarige man een week na vrijlating weer aangehouden

lees ook ...

Slachtoffer laat leven bij gewapende roofoverval

De 39-jarige R.K. heeft bij de gewapende roofoverval in de morgen van vrijdag 19 april 2024 op een adres in het politieressort Livorno ter plekke het leven gelaten. De politie van het bureau Livorno d...

De 61-jarige B.B was nauwelijks een week in vrijheid gesteld of hij werd dinsdag door de politie van het bureau Kwatta aangehouden. Hij heeft in een week tijd tot tweemaal toe ingebroken in een woning, waarbij hij een zangvogel wegnam. De benadeelde deed na de eerste inbraak de woning van de verdachte aan. Daarbij zag hij zijn zangvogel en nam die terug.

De verdachte B.B. ging toen terug naar de woning van de aangever en nam de zangvogel wederom weg alsook een portemonnee inhoudende geld en sieraden. Hij heeft in de vroege ochtend van dinsdag ingebroken in een slagerij en nam diverse levensmiddelen en andere goederen weg.

Na deze inbraak kwam B.B. diezelfde dag in beeld en werd door de wetsdienaren in de kraag gevat. Op hem werden de buitgemaakte goederen aangetroffen en in beslag genomen.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is B.B. door de politie in verzekering gesteld.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrime61-jarige man een week na vrijlating weer aangehouden