zaterdag 15 juni 2024
26 C
Paramaribo
13 C
Amsterdam
0
(0)

60 jarige man steelt zelfs uit woning van zijn zus

lees ook ...

Politie Santodorp betrapt verdachte op heterdaad bij smokkel...

De politie van het bureau Santodorp heeft de verdachte R.K. (30) op heterdaad betrapt tijdens het smokkelen van goederen via het luchtgat van het cellenhuis aan de achterzijde van het gebouw. Bij zijn...

Een zekere S.P. deed op 13 augustus aangifte tegen de verdachte L.R. die in haar woning had ingebroken. Daarbij werden goederen, apparaten, sieraden en levensmiddelen van haar buitgemaakt. Tijdens het onderzoek van de politie bleek dat er meerdere aangiften waren gedaan tegen de verdachte.

De 60-jarige man werd reeds door de politie gezocht, nadat zijn zus L.M. aangifte tegen hem had gedaan van diefstal van sieraden uit haar woning. Ook de benadeelde R.A. heeft in de maand juli 2023 aangifte tegen L.R. gedaan, nadat de verdachte positief op camerabeelden was herkend toen hij een rijwiel dat voor een winkel stond, had weggenomen.

De verdachte werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Geen van de buitgemaakte goederen zijn teruggevonden. Na verleg met het Openbaar Ministerie toch besloten, is de verdachte L.R. hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrime60 jarige man steelt zelfs uit woning van zijn zus