dinsdag 24 mei 2022
26.3 C
Paramaribo
12.8 C
Amsterdam
5
(1)

58-jarige man vast voor doodsbedreiging zwager

lees ook ...

Politie geeft identiteit vermoorde man te Snesikondre prijs

De man die op 12 mei tijdens een roofoverval te Snesikondre is vermoord, is de 52-jarige Yuanxing Ling. Bij aankomst van de wetsdienaren werd het lichaam van het slachtoffer met schotverwondingen in z...

Krishnapersad P. (58) is door de politie van het bureau Livorno op zijn woonadres opgespoord en aangehouden voor bedreiging. Er zou door een 51-jarige man aangifte bij de politie zijn gedaan tegen zijn zwager Krishnapersad. Volgens verklaring van de aangever heeft de zwager hem met de dood bedreigd, toen hij zijn oom die de schoonvader is van Krishnapersad thuis had afgezet.

De verdachte en de schoonvader wonen op hetzelfde perceel. Op een bepaald moment ontstond er een ruzie tussen de aangever en de verdachte over een slepende kwestie, waarin de politie meermalen heeft bemiddeld. Tijdens de ruzie zou Krishnapersad hebben gezegd dat hij de aangever zal doodschieten.

De 51-jarige man nam de bedreiging met zijn mobiele telefoon op en gaf tijdens de aangifte het voicebericht als bewijsmateriaal aan de politie. Bij de aanhouding van Krishnapersad overhandigde hij een gaspistool, dat op een vuistvuurwapen lijkt aan de politie. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrime58-jarige man vast voor doodsbedreiging zwager