donderdag 8 december 2022
30.2 C
Paramaribo
2.4 C
Amsterdam
0
(0)

58-jarige die na aanrijding doorreed aangehouden

lees ook ...

Lijk 66-jarige man geïdentificeerd

Het ontzielde lichaam van de 66-jarige man dat zaterdag in verre staat van ontbinding werd aangetroffen is van Moenoe Moebarak. Dit lijk werd ontdekt in zijn woning aan de Steenbokstraat.  De polit...

De 58-jarige bestuurder S.A. is op 11 maart door de politie van het bureau Santoboma opgespoord en aangehouden voor het veroorzaken van een aanrijding. Na de aanrijding reed hij door zonder achterlating van zijn personalia en liet de 62-jarige voetganger A.F. in hulpeloze toestand achter.

Het slachtoffer werd met de ambulance afgevoerd naar de afdeling Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medisch te zijn behandeld is hij heengezonden.

De aanrijding vond in de directe omgeving van het politiebureau Santoboma plaats. Enkele omstanders die het geval meemaakten, speelden de informatie door aan de wetsdienaren van dit politiebureau. Volgens een ooggetuige was de doorrijder onder invloed van alcohol. Hij werd direct opgespoord en op zijn woonadres in het ressort Santoboma aangehouden. Hij is wel in het bezit van een geldig rijbewijs.

S.A. verklaarde aan de politie dat hij alcohol had genuttigd en bang was dat de politie hem zou aanhouden. Gelet op het feit dat hij in beschonken toestand heeft deelgenomen aan het verkeer, is zijn rijbewijs voor de derde keer ingevorderd. De doorrijder werd vervolgens aan een bloedtest onderworpen. De pick-up is ter herkeuring in beslag genomen.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is S.A. in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrime58-jarige die na aanrijding doorreed aangehouden