zaterdag 24 februari 2024
25 C
Paramaribo
3.5 C
Amsterdam
5
(1)

57-jarige voetganger dodelijk aangereden

lees ook ...

Verdachte M.D. aangehouden voor huiselijk geweld in Nickerie...

Op dinsdag 20 februari 2024 heeft de politie van het bureau Nieuw-Nickerie de verdachte M.D. gearresteerd vanwege herhaaldelijke overtreding van een beschermingsbevel. M.D. bezocht het woonadres van z...

De 57-jarige voetganger Frans van Dragt is maandag dodelijk aangereden door een personenauto aan de Mirdanweg ter hoogte van pand no.13. Na een melding van een aanrijding met dodelijke afloop deden medewerkers van de Verkeersunit van Regio Midden de locatie aan voor onderzoek. 

Zij troffen het slachtoffer dat geen teken van leven meer vertoonde op de langs de weg lopende zuidelijke berm aan. Een arts stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast.

Gebleken is dat de 25-jarige autobestuurder Refonilio, V. in dezelfde richting van de voetganger over voornoemde weg reed. Hij kwam van uit het westen gaande naar het Oosten. Op een bepaald moment reed de automobilist Frans van achteren aan.

De voetganger was vrijwel op slag dood. Refonilio die geen links verkeer had gehouden, is in het bezit van een geldig rijbewijs en was niet onder invloed van alcohol. Zijn rijbewijs is hangende het onderzoek ingevorderd.

Het ontzielde lichaam van Frans is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie ter obductie in beslag genomen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrime57-jarige voetganger dodelijk aangereden