zondag 19 september 2021
24.4 C
Paramaribo
15.8 C
Amsterdam
5
(1)

57-jarige man belandt vanwege stress in het cellenhuis

lees ook ...

55-jarige man aangehouden voor zware mishandeling

De politie van het bureau Livorno heeft in de vroege ochtend van 12 september de 55-jarige Radjkapur O. aangehouden. Hij wordt ervan verdacht aan de Hadji Sultan Kallanweg een voorbijganger zwaar te h...

De 57-jarige Iwan P. is door de politie van het bureau Latour op 3 september aangehouden voor bedreiging en na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De wetsdienaren deden na de melding van bedreiging en mishandeling op 2 september aan de Nieuwweergevondenweg, het adres aan voor onderzoek.

Bij aankomst werd Iwan niet thuis aangetroffen. Volgens verklaring van het slachtoffer, een oudere zus van Iwan, wonen zij met hun bejaarde moeder en andere gezinsleden in een overvolle woning. Hierdoor kreeg zij meermalen om het huis ruzie met haar jongere broer, die op 2 september uitmondde in een vechtpartij. Tijdens de ruzies heeft Iwan haar ook meermalen met de dood bedreigd.

De verdachte meldde zich dezelfde dag aan op het politiebureau en werd direct aangehouden. Iwan verklaarde, dat hij vanwege stress over is gegaan tot het plegen van de strafbare handeling.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrime57-jarige man belandt vanwege stress in het cellenhuis